boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Longvilly

Zoek je de beste supermarkt in Longvilly? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder vind jij alle handige details betreffende supermarkten in Longvilly. Probleemloos boodschappen als bijv. Chips in koker, Vloeibaar wasmiddel en Dranken of producten van vertrouwde merken als Domaine du Puy en Le Jaja de Jau op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook meer gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per aankoop. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel consumenten kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supers kan ik op zondag boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina vind je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Longvilly-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Longvilly

Welke supermarkt is nu geopend in Longvilly?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor filialen van Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en check of de winkel open is of niet. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt loncin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Longvilly?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Reisartikelen en Stroop van welbekende merken als El Mare en Medisana vlug en voordelig aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt lommersweiler.

Pick Up Point Longvilly

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Longvilly erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Dubbeldrank tot Ketjap en alles van erkende merken als Carte d’Or of Majesty, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Roodbaarsfilet met gesmoorde zomerprei en salie, Kick Through Spaghetti of Nasi goreng, quorn, satésaus. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Longvilly

Leave a Comment