boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Longlier

Boodschappen doen bij een supermarkt in Longlier? Erachter komen welke supermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina vind je alle handige gegevens m.b.t. supermarkten in Longlier. Eenvoudig boodschappen als Sigaren, barbecue en Energie voeding of boodschappen van topmerken als Lee Stafford en Valdesil via internet inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook actuele tips over online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Al honderden Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen ontdek je alle supermarkten. Klik op een shop en doorzoek praktische details. [jobs location=Longlier-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Longlier

Welke supermarkt is nu open in Longlier?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Jumbo, Albert Heijn, Spar en Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor supermarkten als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt lompret

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Longlier?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Oog en oor of Dieetmaaltijden van betrouwbare merken als Frescobaldi en/of Chateau Maucaillou gemakkelijk aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de regio Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt lombise.

Pick Up Point Longlier

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Longlier een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Patat tot Pap en Vla en goederen van A-merken als La Paz of Interbakery, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: geen tijd om te koken? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Carpaccio van tonijn met olijven, Nasi goreng, quorn, satésaus of Broodje Warm Vlees. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Longlier

Leave a Comment