boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Londerzeel

Boodschappen doen bij een supermarkt in Londerzeel? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com vind je de meeste info m.b.t. supermarkten in Londerzeel. Lekker makkelijk boodschappen zoals Bapao, Tomaten ketjup en Koffie capsules of boodschappen van topmerken als Monts de Joux en Fristi op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle informatie over online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bestelling. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke super vanavond nog open is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina ontdek je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Londerzeel-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Londerzeel

Welke supermarkt is nu open in Londerzeel?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Plus, Spar, Jumbo en ook Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en ontdek op dit moment open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt lommel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Londerzeel?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant zijn er steeds meer bezorgservices. De meeste artikelen als Ham of Fruit bier van welbekende merken als Bisolmelia of Esprit Soleil vlug en voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt loksbergen.

Pick Up Point Londerzeel

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Londerzeel een uitkomst. Je hebt dan het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Suikervrije drop tot Stokbrood en artikelen van vertrouwde merken als Old Pulteney en Pain du Chateau, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: heb je weinig tijd? Scoor dan een koelverse maaltijd als Tonijn met sperziebonen en olijven, Kersenpannenkoek of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Londerzeel

Leave a Comment