boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lomprez

Op zoek naar een supermarkt in Lomprez? Direct achterhalen supermarkt vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees je de meeste data m.b.t. supermarkten in Lomprez. Probleemloos boodschappen als bijv. Enveloppen, Diepvriesgroente en Herstellende haarspray of supermarkt-producten van betrouwbare merken als The Frozen Butcher en TPC via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook handige informatie over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke super vandaag open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen check je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alle informatie. [jobs location=Lomprez-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lomprez

Welke supermarkt is nu open in Lomprez?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Spar, Plus, Coop en natuurlijk Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten in de regio. Kies een winkel en achterhaal de actuele openingstijden.Dicht? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt lombardsijde

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lomprez?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg constateren we opvallend veel supers die bij je thuiskomen. Alle benodigde boodschappen als Vruchten of Runderrollade van bijvoorbeeld Melvita of Rawson’s Retreat binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de regio Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt loker.

Pick Up Point Lomprez

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Lomprez wat voor jou. Jij benut dan het gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Alles van Groentesaus tot Inlegkruisjes en producten van onder andere Nippes en Suzi Wan, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Rode poon met botersaus en couscous, Runderstooflapje met jus, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Asperge beenham schotel. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Lomprez

Leave a Comment