boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lommersweiler

Een supermarkt bezoeken in Lommersweiler? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind jij vergelijkingen en data betreffende supermarkten in Lommersweiler. Direct boodschappen als Perziken en nectarines, Diepvriesproducten en Zuiveldranken of supermarkt-producten van topmerken als Rietburg en Steneker online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook handige details over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per bezoekje. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Meer en meer mensen doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina tref je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en check praktische details. [jobs location=Lommersweiler-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lommersweiler

Welke supermarkt is nu geopend in Lommersweiler?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop en ook Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor supermarkten als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten in de regio. Tik op een super en check of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt lokeren

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lommersweiler?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Handwas en voorwas of Gebraden gehakt van geliefde merken als La Battistina en Cafe Intención eenvoudig thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij de boodschappen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in de buurt van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt lodelinsart.

Pick Up Point Lommersweiler

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Lommersweiler een uitkomst. Jij gebruikt dan de voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Pindakaas tot Spijsvertering en producten van betrouwbare merken als Iliada en Qlink, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gestoomde kabeljauw met muntsalsa, Snijbonen met een kipfilet of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Lommersweiler

Leave a Comment