boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lommel

Boodschappen doen bij een supermarkt in Lommel? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina lees je vergelijkingen en feiten met betrekking tot supermarkten in Lommel. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Glasreiniger, Koffiefilterzakjes en Kipfilet of items van bijvoorbeeld Rio Mare en Sweeps op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook actuele details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Steeds meer Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij wie kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina vind je de supers. Selecteer een winkel en vind alle informatie. [jobs location=Lommel-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lommel

Welke supermarkt is nu open in Lommel?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Spar, Albert Heijn, Coop maar ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en ontdek op dit moment open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt loker

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lommel?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Limburg kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Scheermesjes en/of Toiletreiniger van welbekende merken als Stellenbosch en Brugse Zot binnen 24 uur aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Vaak heb je jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Limburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt lochristi.

Pick Up Point Lommel

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Lommel erg relevant voor jou. Je hebt dan de voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Voetverzorging t/m Snack en goederen van topmerken als Country Cow en Jonnie Boer, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Zalmforel in papillot, Pastaschotel of Stamppot rode kool met hachee. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Lommel

Leave a Comment