boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lokeren

Boodschappen doen bij een supermarkt in Lokeren? Uitzoeken welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees je de meeste details betreffende supermarkten in Lokeren. Direct boodschappen zoals bijv. Lasagne, Speelgoed en Biologische of boodschappen van erkende merken als Catsan en Aberfeldy online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook alle details over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per aankoop. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden vind je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en check belangrijke gegevens. [jobs location=Lokeren-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lokeren

Welke supermarkt is nu open in Lokeren?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Coop en ook Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor onder andere Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt lobbes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lokeren?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle producten als Mosterdzaad of Pleisters van bijvoorbeeld Bullit en/of Kinjirushi wanneer het jou uitkomt bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Check alle online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt lixhe.

Pick Up Point Lokeren

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Lokeren een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Keukentextiel tot Zoete sherry en spullen van onder andere Arla Apetina of Mazzei, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Kabeljauwschotel met broccoli en rösti, Nasi Indisch rundvlees of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Lokeren

Leave a Comment