boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lixhe

Op zoek naar een supermarkt in Lixhe? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind je vergelijkingen en gegevens betreffende supermarkten in Lixhe. Nu boodschappen als Slaatjes, Bladerdeeg en Chocola of artikelen van A-merken als Antigrippine en Claus de Peyron online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook alle nieuwsberichten over online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Steeds meer mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super nu open is? Waar kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina vind de verschillende aanbieders. Kies een winkel en bekijk meer details. [jobs location=Lixhe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lixhe

Welke supermarkt is nu open in Lixhe?

Meteen boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Coop en Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor filialen van Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken in de regio. Klik op een van de supers en lees meer over of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.De voordelen? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt linter

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lixhe?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luik zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Speklappen of Dubbeldrank van A-merken als Licor 43 en/of Brandenburg lekker makkelijk thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt linkhout.

Pick Up Point Lixhe

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Lixhe ideaal voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Knackebrod t/m Hongaars en producten van geliefde merken als Berberana en Chubby, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Timbaaltje van gerookte zalm met komkommer, Vegastukjes in pestosaus Toscaanse groentemix Cannelloni of Broodje Kipfilet. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Lixhe

Leave a Comment