boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lippelo

Boodschappen doen bij een supermarkt in Lippelo? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier vind jij alle handige gegevens wat betreft supermarkten in Lippelo. Probleemloos boodschappen als Olijven, Bolletjes en Rosbief of producten van vertrouwde merken als Spring Home en Jungle Formula online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide nieuwsberichten over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina tref je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en spot praktische details. [jobs location=Lippelo-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lippelo

Welke supermarkt is nu geopend in Lippelo?

Vandaag nog boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop en Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor onder andere Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en raadpleeg of de winkel open is of niet. Dicht? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt linkebeek

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Lippelo?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Antwerpen kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als keukenrol en/of Kaasfondue van A-merken als Takaokaya en Aviko handig aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Vind online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt limerle.

Pick Up Point Lippelo

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Lippelo een prima methode. Jij gebruikt dan de pluspunten van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Ontbijtspek tot Couscous en artikelen van onder andere Berberana of Tia Maria, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Garnalentaartje met groene asperges, Tapasballetjes in arrabiatasaus Bladspinazie Tortelloni of Broodje Filet Americain. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Lippelo

Leave a Comment