boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lincent

Meteen shoppen bij een supermarkt in Lincent? Uitzoeken welke supermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website tref jij vergelijkingen en details betreffende supermarkten in Lincent. Meteen boodschappen als bijv. Mappen, Zout harde drop en Wonden zalf of items van bijvoorbeeld Christophe Pichon en Voordijk online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook meer details over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per bezoek. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Meer en meer consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en check alle informatie. [jobs location=Lincent-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lincent

Welke supermarkt is nu geopend in Lincent?

Meteen de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Plus, Jumbo of bijv. Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor winkels als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en lees meer over of de winkel open is of niet. Al gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt limal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lincent?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luik merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. De meeste artikelen als Afbakbroodjes wit of Geurkaarsen van top-merken als The Tea Brewery en/of Sportline handig bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt lille.

Pick Up Point Lincent

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Lincent erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Rookworsten t/m Pudding en producten van geliefde merken als Campo Viejo en Maza, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Kabeljauwquiche ‘caprese’, Aspergesoep of Broodje Grillswors. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Lincent

Leave a Comment