boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Limont

Op zoek naar een supermarkt in Limont? Benieuwd welke super nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle handige details wat betreft supermarkten in Limont. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Hartig, Borrelhapjes en Verband of boodschappen van betrouwbare merken als Maes en Nicorette online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook praktische informatie over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal huishoudens bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder vind je de lokale supers. Selecteer een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Limont-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Limont

Welke supermarkt is nu geopend in Limont?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij winkels van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Plus of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor supers als Deen. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten in de regio. Kies een winkel en achterhaal of de super momenteel open is. Niet meer open? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt lillois-witterzee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Limont?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Runderbiefbaklap en Doucheschuim van top-merken als Illy of Jack Klijn lekker makkelijk aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je alle artikelen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Check alle online supermarkten in de buurt van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt ligny.

Pick Up Point Limont

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Limont erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het grote gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Rustieke kaarsen t/m Brie en camembert en producten van geliefde merken als Mirabeau of Antigrippine, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Courtbouillon, Halskarbonade in jus Witlof met bacon Krieltjes of Stamppot koolraap met appel. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Limont

Leave a Comment