boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Limerlé

Boodschappen doen bij een supermarkt in Limerlé? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier tref jij alle bruikbare data betreffende supermarkten in Limerlé. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Zuivel, Pijn en griep en Pannen of boodschappen van A-merken als Les Dauphins en Poms op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook alle informatie over opties m.b.t. online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal consumenten bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt vandaag open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden vind je de winkels. Kies een winkel en check alles wat je moet weten. [jobs location=Limerlé-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Limerlé

Welke supermarkt is nu geopend in Limerlé?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Plus, Spar en natuurlijk Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor filialen van Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en lees meer over of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt lillo

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Limerlé?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Wc-papier en BBQ vlees van merken als Voltaren of Milner gemakkelijk thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de regio Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt ligney.

Pick Up Point Limerlé

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Limerlé wat voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Atjar tot Zachte port en artikelen van bijvoorbeeld Baquba of Fantini, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Forel met pestosaus en spek, Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng of Broodje Kipfilet. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Limerlé

Leave a Comment