boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Limelette

Boodschappen doen bij een supermarkt in Limelette? Erachter komen welke super nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier lees jij alle handige gegevens m.b.t. supermarkten in Limelette. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Aperitief, Pecannoten en Barbecue benodigdheden of boodschappen van erkende merken als Poly Palette en TastyBasics online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide tips over online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per aankoop. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Al duizenden boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik op zondagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina bekijk je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en vind meer details. [jobs location=Limelette-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Limelette

Welke supermarkt is nu geopend in Limelette?

Snel de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Jumbo, Plus, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Geen paniek! Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt lille

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Limelette?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Waals Brabant zijn er steeds meer bezorgservices. Alle boodschappen als Verse vleesjes of Zachte port van bijvoorbeeld Rembrandt en/of Vogue op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de buurt van Waals Brabant. Of lees meer over Online supermarkt ligne.

Pick Up Point Limelette

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Limelette ideaal voor jou. Jij benut dan de vele voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Vrouwenongemakken en ovulatie tot Afbak croissants en artikelen van bijvoorbeeld Hubba Bubba of Knorr Finesse, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gegratineerde penne met zalm, Varkenslapje in jus Gestoofde prei Mini krieltjes paprika-tijm of Broodje Boeren Ham. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Limelette

Leave a Comment