boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Limal

Op zoek naar een supermarkt in Limal? Erachter komen welke super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hier lees jij alle handige gegevens rondom supermarkten in Limal. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Pap en Vla, Poffertjes en Hacheevlees of boodschappen van A-merken als Pimm’s en Villa Rosa op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date informatie over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal mensen doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina check de verschillende aanbieders. Kies een winkel en vind praktische details. [jobs location=Limal-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Limal

Welke supermarkt is nu geopend in Limal?

Meteen boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Jumbo, Coop, Plus maar ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Deen. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt ligney

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Limal?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Waals Brabant zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Tijm en/of Verzorging van merken als Bushmills en/of Valle del sole eenvoudig bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je de boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de provincie Waals Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt liers.

Pick Up Point Limal

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Limal erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Paddestoelen t/m Kaas en vleeswaren en delicatessen en spullen van vertrouwde merken als Inoli en Two Chicks, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Oesters met hoisindressing, Penne carbonara of Broodje Ham/Kaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Limal

Leave a Comment