boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lille

Een supermarkt bezoeken in Lille? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Hieronder tref je alle handige gegevens met betrekking tot supermarkten in Lille. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Speklappen, Pudding en Puzzels of supermarkt-producten van A-merken als Joseph Guy en Weleda via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook uitgebreide data over boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per bezoek. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Al honderden Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden doorzoek je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Lille-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lille

Welke supermarkt is nu geopend in Lille?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij filialen van Coop, Plus, Jumbo, Albert Heijn maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor filialen van Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en lees meer over op dit moment open is. Dicht? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt liers

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lille?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen constateren we opvallend veel bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Puzzels en Zilvervlies rijst van erkende merken als Labeyrie en BBQ wanneer jij wil bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Meesetal heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt lierde.

Pick Up Point Lille

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Lille ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles van Tafeltextiel tot Paprika en avocado en mais en producten van A-merken als Chateau Lamothe of Adoc system, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Zeebaarsfilet met dilleroomsaus en toast, Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes of Broodje Peper Paté. Even de magnetron in, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Lille

Leave a Comment