boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ligney

Een supermarkt bezoeken in Ligney? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle bruikbare informatie met betrekking tot supermarkten in Ligney. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Sinas, Diepvriesproducten en Rivella of items van vertrouwde merken als Inex en Libresse online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook uitgebreide informatie over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Al honderden consumenten bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek alle informatie. [jobs location=Ligney-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ligney

Welke supermarkt is nu open in Ligney?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Spar, Coop, Plus, Albert Heijn of bijv. Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor supers als Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt lierneux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ligney?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Cava en/of Antipasti van merken als Cubanisto en Texels vlug en voordelig thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt liege.

Pick Up Point Ligney

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Ligney erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles van Eau de toilette t/m Oosterse diepvries maaltijd en goederen van A-merken als Bicro of Tiense, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Knapperige bakjes met Hollandse garnalen, Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen of Zomerzuurkool met casselerrib. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Ligney

Leave a Comment