boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ligne

Op zoek naar een supermarkt in Ligne? Uitzoeken welke super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder vind je alle belangrijke informatie betreffende supermarkten in Ligne. Moeiteloos boodschappen zoals Plantaardig, Veters en Gezichtscreme of boodschappen van vertrouwde merken als DBP Plastics en Ichishima via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook up-to date tips over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoekje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Steeds meer huishoudens doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen doorzoek je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en check meer details. [jobs location=Ligne-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ligne

Welke supermarkt is nu geopend in Ligne?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop en natuurlijk Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt lierde

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ligne?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Muesli of Dille van top-merken als Van Delft of Baktat lekker makkelijk thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt lieferinge.

Pick Up Point Ligne

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Ligne een uitkomst. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles van Zuurtjes t/m Vleesconserven en spullen van vertrouwde merken als Baby Reus en Sobreiro, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Artisjok-zalmpaté, Hete Bliksem met een speklapje of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Ligne

Leave a Comment