boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Liezele

Op zoek naar een supermarkt in Liezele? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder lees jij alle bruikbare feiten m.b.t. supermarkten in Liezele. Probleemloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Italiaans, Kinderbeleg en Geurtheelichten of boodschappen van betrouwbare merken als Rio en Punselie’s via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook praktische gegevens over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer consumenten maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan vind de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en vind meer details. [jobs location=Liezele-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Liezele

Welke supermarkt is nu geopend in Liezele?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Spar, Coop, Plus en Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor supermarkten als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en raadpleeg of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt lier

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Liezele?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Cadeauverpakking of Rosé van top-merken als Miras en/of HeltiQ simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Let op: → Zoek online supermarkten in de regio Antwerpen. Of bekijk handige info over Online supermarkt liedekerke.

Pick Up Point Liezele

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Liezele een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Stoppen met roken tot Gehaktballetjes en artikelen van welbekende merken als Rawson’s Retreat en Solan de Cabras, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Pasta met mosselen, Braadworst in jus of Zomerzuurkool met casselerrib. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Liezele

Leave a Comment