boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lier

Op zoek naar een supermarkt in Lier? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website vind jij de meeste details wat betreft supermarkten in Lier. Eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Stokbrood, Sladressing en Baby of artikelen van welbekende merken als Landessa en Ella’s Kitchen online kopen en bezorgen? Jij checkt hier ook actuele informatie over boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per aankoop. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Een groeiend aantal boodschappers kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen check je de lokale supers. Kies een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Lier-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lier

Welke supermarkt is nu geopend in Lier?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Jumbo, Albert Heijn, Coop en Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt lichtaart

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lier?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Soepgroenten of Afslankdranken van onder andere Pueblo en Vitakraft voordelig bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Antwerpen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt libin.

Pick Up Point Lier

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Lier een uitkomst. Jij profiteert dan van de voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Bladsla t/m Badolie en artikelen van erkende merken als D’Vine of Mutti, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Meerval Milanese, Hachee Rode bietjes met zilveruitjes Aardappelpuree met tuinkruiden of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Lier

Leave a Comment