boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lichtaart

Een supermarkt bezoeken in Lichtaart? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder lees jij vergelijkingen en informatie wat betreft supermarkten in Lichtaart. Zonder problemen boodschappen zoals Suiker, Mueslireep en Diepvrieszakken of boodschappen van A-merken als Majesty en Baileys online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook meer details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per winkelbezoek. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Steeds meer mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina vind je de supers. Selecteer een winkel en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Lichtaart-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lichtaart

Welke supermarkt is nu geopend in Lichtaart?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Plus, Coop, Spar en Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor winkels als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en achterhaal de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt leval-trahegnies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lichtaart?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Antwerpen zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Snacksauzen en Tafeltextiel van geliefde merken als Xylifresh en Cristal eenvoudig thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je je bestelling verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Vind online supermarkten in de provincie Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt leuze.

Pick Up Point Lichtaart

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Lichtaart ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Tartaar t/m Snelle en spullen van onder andere Grand’Italia of Zijerveld, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een koelverse maaltijd als Zeewolftaartje met pesto, Varkenshaas boontjes schotel of Asperge beenham schotel. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Lichtaart

Leave a Comment