boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Libramont-Chevigny

Een supermarkt bezoeken in Libramont-Chevigny? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Hier vind je alle relevante gegevens m.b.t. supermarkten in Libramont-Chevigny. Meteen boodschappen als Limonade siroop, Pistache noten en Boter of producten van geliefde merken als Chimay en Alpro op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook uitgebreide data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per aankoop. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina vind je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en check bruikbare informatie. [jobs location=Libramont-Chevigny-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Libramont-Chevigny

Welke supermarkt is nu geopend in Libramont-Chevigny?

Meteen boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij shops van Jumbo, Spar, Plus, Albert Heijn maar ook Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor supers als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten in de regio. Klik op een van de supers en achterhaal of de super momenteel open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt leval-chaudeville

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Libramont-Chevigny?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Filterkoffie en/of Wimpers en wenkbrauw van bijvoorbeeld Nippes en Schuttelaar wanneer het jou uitkomt aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de boodschappen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Vind online supermarkten in de omgeving van Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt leuven.

Pick Up Point Libramont-Chevigny

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Libramont-Chevigny een bruikbaar alternatief. Jij benut dan het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Ontbijt tot Wasmiddel en goederen van A-merken als Method en Lanson, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: houd je niet van koken? Koop dan zo’n warme maaltijd als Gegratineerde tongrolletjes uit de oven, Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Libramont-Chevigny

Leave a Comment