boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Libin

Op zoek naar een supermarkt in Libin? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle handige feiten rondom supermarkten in Libin. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Stokbrood, Mihoen en Vissauzen of artikelen van erkende merken als Heel en Marhaba via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook actuele tips over de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per winkelbezoek. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Al honderden mensen bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan doorzoek je de supers. Klik op een shop en vind alle informatie. [jobs location=Libin-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Libin

Welke supermarkt is nu geopend in Libin?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken in de regio. Kies een winkel en lees meer over op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt leuze

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Libin?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Filetlappen en Deorollers van A-merken als Lo Scoiattolo en Kent lekker makkelijk aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt leupegem.

Pick Up Point Libin

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Libin een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Varkenspoulet t/m Seroendeng en producten van geliefde merken als Jacqmotte en Chataigne, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Broodje gevuld met warme mosselen, Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Broodje Ei. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Libin

Leave a Comment