boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Liberchies

Meteen shoppen bij een supermarkt in Liberchies? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref jij alle belangrijke info over de supermarkten in Liberchies. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. Haarspray, Gedroogde tomaten en Salami of boodschappen van topmerken als Quaker en Elixir via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide informatie over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per bezoekje. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Al duizenden huishoudens kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super nu open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina tref je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Liberchies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Liberchies

Welke supermarkt is nu geopend in Liberchies?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Jumbo, Plus, Albert Heijn maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor supermarkten als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en raadpleeg of de winkel open is of niet. Gesloten? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt leuven

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Liberchies?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Slavinken en boomstam of Buikverzorging van bijvoorbeeld Rodnik’s en Alpecin simpel en snel aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt leugnies.

Pick Up Point Liberchies

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Liberchies een prima methode. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Superfood t/m Pecannoten en goederen van vertrouwde merken als Arcadios of President, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Hollandse garnalentorentjes met mosterd-mayonaise, Procureurlapje met jus Schorseneren à la crème Gekookte aardappelen of Stamppot koolraap met appel. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Liberchies

Leave a Comment