boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Leuze-en-Hainaut

Een supermarkt bezoeken in Leuze-en-Hainaut? Erachter komen welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind jij vergelijkingen en data wat betreft supermarkten in Leuze-en-Hainaut. Snel en gemakkelijk boodschappen als Zuurtjes, Vruchtendranken en Zoet harde drop of boodschappen van vertrouwde merken als Kung Fu en HeltiQ online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook actuele tips over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal huishoudens kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina check je de winkels. Selecteer een winkel en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Leuze-en-Hainaut-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Leuze-en-Hainaut

Welke supermarkt is nu open in Leuze-en-Hainaut?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij winkels van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en ook Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en ontdek of de super momenteel open is. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt leugnies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Leuze-en-Hainaut?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Stoppen met roken en/of Wodka van welbekende merken als Jean Paul Gaultier en/of Prins&Dingemanse op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt lesterny.

Pick Up Point Leuze-en-Hainaut

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Leuze-en-Hainaut een uitkomst. Jij benut dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Toetje t/m Siropen gezonde werking en alles van geliefde merken als Powerbar of Chovi, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Knapperige tortilla’s met roze garnalen en avocado, Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Broodje Romaanse Kip Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Leuze-en-Hainaut

Leave a Comment