boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lesve

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Lesve? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Lesve. Probleemloos boodschappen als Zoute drop, Kant en klaar maaltijdsalade en Pistache noten of producten van merken als Clos de los Siete en Bright online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook handige informatie over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer Nederlanders kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder check je de lokale supers. Klik op een shop en bekijk meer details. [jobs location=Lesve-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lesve

Welke supermarkt is nu open in Lesve?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Coop, Albert Heijn, Jumbo en ook Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supers als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en check de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt les-waleffes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lesve?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Namen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Tussendoor en/of Kaassouffle van onder andere S. Oliver en Swirl binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je je bestelling binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Zoek online supermarkten in de buurt van Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt les-bons-villers.

Pick Up Point Lesve

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Lesve wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Cadeautjes t/m Hele aardappel en alles van geliefde merken als Dujardin en Angulas Aguinaga, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Forel met tomaat en venkel uit de oven, Schnitzel pepersaus of Groenteburger, prei, aardappelen. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Lesve

Leave a Comment