boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lesterny

Boodschappen doen bij een supermarkt in Lesterny? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier tref je de meeste info betreffende supermarkten in Lesterny. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Alcoholvrij, Kaassoufflés en Pangasius of producten van erkende merken als De Blije Boterham en Jonnie & Oos via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide data over de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Al duizenden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt(en) nu open is? Bij wie kan ik op zondagen shoppen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden ontdek de verschillende aanbieders. Kies een winkel en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Lesterny-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lesterny

Welke supermarkt is nu geopend in Lesterny?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Spar, Jumbo, Plus en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en bekijk of de winkel open is of niet. Dicht? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt les-hayons

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lesterny?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Glutenvrije en Haarborstel van erkende merken als Scheckter’s en/of Cornetto zonder problemen laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je de aankopen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in de provincie Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt les-avins.

Pick Up Point Lesterny

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Lesterny erg relevant voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Energie voeding t/m Haaraccessoires en boodschappen van erkende merken als Healthy Boy of Sokes, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Op de huidgebakken zeebaarsfilet met citroen-olijvenjus, Gepofte aardappels of Broodje Speenvarkenspek. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Lesterny

Leave a Comment