boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lessive

Zoek je de beste supermarkt in Lessive? Direct achterhalen supermarkt momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com lees jij de meeste info betreffende supermarkten in Lessive. Vandaag nog boodschappen zoals Robijn, Geraspte kaas en Producten voor het huishouden of boodschappen van merken als St Christoffel en Clipper via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook meer gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondag mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder tref je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk praktische details. [jobs location=Lessive-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lessive

Welke supermarkt is nu open in Lessive?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Jumbo, Plus en Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor filialen van Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en bekijk of de winkel nu geopend is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt les-bulles

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Lessive?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Namen merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Fruitvla – enkel of Focaccia van merken als Want Want en Brand lekker makkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt leopoldsburg.

Pick Up Point Lessive

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Lessive een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Spijsvertering tot Kinderkoekje en producten van onder andere Sheridan’s en Star x, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Zeebaars met ontbijtspek, Zomerzuurkool met casselerrib of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Lessive

Leave a Comment