boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lessines

Een supermarkt bezoeken in Lessines? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website lees jij alle bruikbare info m.b.t. supermarkten in Lessines. Vandaag nog boodschappen als Sportdrank, Surinaamse maaltijd en Huid en haar en nagel of artikelen van onder andere Ecover en Sleepzz via internet bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook actuele data over de trends rondom online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Al honderden boodschappers bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super vandaag open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen doorzoek je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Lessines-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lessines

Welke supermarkt is nu open in Lessines?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Plus, Albert Heijn, Spar of bijv. Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt les-bons-villers

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lessines?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle producten als Broodsnacks en/of Aardappelen en groente en fruit van vertrouwde merken als Bon Coco en Montagne Jeunesse simpelweg bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt lens-sur-geer.

Pick Up Point Lessines

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Lessines wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Toiletblokken t/m Postzegels en artikelen van welbekende merken als Twix en Tricel, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Tagliatelle met krab, Pannenkoeken met spek of Broodje Tonijn. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Lessines

Leave a Comment