boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Les Waleffes

Meteen shoppen bij een supermarkt in Les Waleffes? Erachter komen welke super nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind jij alle handige details betreffende supermarkten in Les Waleffes. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Groene olijven, Hazelnoot- en chocoladepasta en Rozijnen of artikelen van vertrouwde merken als Didier Delagrange en CêlaVita online kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook bruikbare nieuwsberichten over de trends rondom online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per bezoek. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Meer en meer huishoudens kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan tref je de lokale supers. Klik op een shop en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Les-Waleffes-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Les Waleffes

Welke supermarkt is nu open in Les Waleffes?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij shops van Plus, Albert Heijn, Spar, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor filialen van Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Geen nood. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt leopoldsburg

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Les Waleffes?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Memo blocs en Bieslook van geliefde merken als American Spirit en/of Aarts handig laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Of lees meer over Online supermarkt lens-saint-remy.

Pick Up Point Les Waleffes

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Les Waleffes erg relevant voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Snijworst t/m Hart en bloedvaten en artikelen van merken als Schrobbelaar en Maza, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Vistajine met paprika, Halskarbonade in jus Witlof met bacon Krieltjes of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Les Waleffes

Leave a Comment