boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Les Bulles

Op zoek naar een supermarkt in Les Bulles? Erachter komen welke super op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees je de meeste data m.b.t. supermarkten in Les Bulles. Eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Citroen en limoen, Katenspek en Scheren of boodschappen van welbekende merken als Concha y Toro en Verduijn online inkopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook up-to date tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal huishoudens maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en spot alle informatie. [jobs location=Les-Bulles-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Les Bulles

Welke supermarkt is nu geopend in Les Bulles?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Plus, Spar, Albert Heijn of bijv. Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor supermarkten als Deen. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en check of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt lens-saint-servais

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Les Bulles?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alle producten als Likorettes of Bodycreme van merken als Gauloises en/of Ketel 1 vlug en voordelig aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt lennik.

Pick Up Point Les Bulles

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Les Bulles ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Afslanken voedingsproducten t/m Mosterdzaad en goederen van geliefde merken als Biodermal en Biofreeze, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Sandwich met chorizo & makreel, Gebakken heek met bearnaisesaus Risotto van zilvervliesrijst met groenten of Broodje Warm Stoofvlees. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Les Bulles

Leave a Comment