boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Les Avins

Een supermarkt bezoeken in Les Avins? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina tref jij de meeste gegevens over de supermarkten in Les Avins. Vandaag nog boodschappen zoals bijvoorbeeld Slapen en rust, Soepgroenten en Leverpastei of boodschappen van welbekende merken als Freedent en Herman online bestellen en bezorgen? Je leest hier ook up-to date tips over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoekje. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen terecht?En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina ontdek je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en vind bruikbare informatie. [jobs location=Les-Avins-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Les Avins

Welke supermarkt is nu open in Les Avins?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Coop, Plus, Jumbo en natuurlijk Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Deen. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt lens

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Les Avins?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Luik constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Intimiteit of Cheese & onion chips van geliefde merken als Matahiwi Estate en Naturalicious lekker makkelijk thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de streek Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt lemberge.

Pick Up Point Les Avins

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Les Avins erg relevant voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Alles van Pizza’s tot Vlees waren en artikelen van erkende merken als Grimbergen en Aperol, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Roergebakken gamba’s met tomaat en bleekselderij, Gegrilde groentenmix in saus of Broodje Rosbief. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Les Avins

Leave a Comment