boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lens

Een supermarkt bezoeken in Lens? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina tref je alle handige data wat betreft supermarkten in Lens. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Alcoholvrij, Kipbouillon en Toiletblokken of boodschappen van topmerken als Beckers en Tena online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook meer tips over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €22,50 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal consumenten doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Waar kan ik op zondag boodschappen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina ontdek je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Lens-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lens

Welke supermarkt is nu open in Lens?

Direct boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Coop, Spar, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en bekijk de actuele openingstijden.Dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt lembeek

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Lens?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Lenzenvloeistof en Schnitzel en cordon bleu van welbekende merken als Linesse of Bowmore vlug en voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Zoek online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt leignon.

Pick Up Point Lens

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Lens een prima methode. Je maakt dan gebruik van het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Karnemelk tot Handwas en voorwas en spullen van A-merken als Nivea en Kneipp, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Mosselspiesjes, Gebakken heek in botersaus Gesmoorde prei Gekookte aardappelen of Broodje Brie. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Lens

Leave a Comment