boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lens-Saint-Remy

Zoek je de beste supermarkt in Lens-Saint-Remy? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina tref jij alle handige gegevens wat betreft supermarkten in Lens-Saint-Remy. Moeiteloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Ontbijtpap, Snelle en Quiches of boodschappen van topmerken als Hollands Goud en Dr. Beckmann via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date gegevens over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Al duizenden consumenten doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag terecht?En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Lens-Saint-Remy-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lens-Saint-Remy

Welke supermarkt is nu open in Lens-Saint-Remy?

Direct boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij winkels van Plus, Spar, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor filialen van Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt lembeke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lens-Saint-Remy?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Luik zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Health zuiveldranken of Snelle van vertrouwde merken als Saint Roche of Snack to Meat binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt leisele.

Pick Up Point Lens-Saint-Remy

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Lens-Saint-Remy een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Croissants tot Vitamines en boodschappen van bijvoorbeeld Wolf Blass of Schluckwerder, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Hollandse garnalen met geuzebier, Pannenkoeken met appelvulling of Tomatensoep met balletjes. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Lens-Saint-Remy

Leave a Comment