boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lembeke

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Lembeke? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle handige details betreffende supermarkten in Lembeke. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Sinas, Keukenpapier en Slaversierders of artikelen van erkende merken als Esquinas de Argento en 50foods via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per aankoop. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal mensen bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina tref je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en check alle informatie. [jobs location=Lembeke-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lembeke

Welke supermarkt is nu open in Lembeke?

Snel boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij locaties van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor supermarkten als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Maak een keuze en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt leglise

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Lembeke?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Zeep en Haarserum van onder andere Potter’s en Hansaplast handig thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Vind online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt leest.

Pick Up Point Lembeke

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Lembeke een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van het grote gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Vitamines t/m Wasknijpers / waslijn en spullen van onder andere Wenneker en Bombay, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Scoor dan een koelverse maaltijd als Wijtingtaartje met garnalen, Vegetarische lasagna, spinazie of Broodje Kipsate. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Lembeke

Leave a Comment