boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Leke

Een supermarkt bezoeken in Leke? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees je alle handige data met betrekking tot supermarkten in Leke. Wil jij boodschappen zoals Containerzakken, Bewuste voeding en Toetje of producten van onder andere Frisia en Reddy op internet kopen en bezorgen? Jij checkt hier ook alle tips over online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per winkelbezoek. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Steeds meer supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina check je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek praktische details. [jobs location=Leke-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Leke

Welke supermarkt is nu geopend in Leke?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Plus, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor winkels als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Kies een winkel en check of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt leeuwergem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Leke?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio West-Vlaanderen constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Auto en Koffie pads van top-merken als Grandma Singletons of Domäne Wachau handig bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij jouw order verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van West-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt leers-et-fosteau.

Pick Up Point Leke

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Leke een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van het comfort van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Biefstuk en entrecote tot Pangasius en producten van vertrouwde merken als Beluga en Kitekat, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Garnalenspiesjes met tomatenknoflooksaus, Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Leke

Leave a Comment