boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Leeuwergem

Zoek je de beste supermarkt in Leeuwergem? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind jij vergelijkingen en details met betrekking tot supermarkten in Leeuwergem. Eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Cake, Karnemelk en Mini pizza’s of supermarkt-producten van welbekende merken als Bordeaux en Bionade online inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook meer tips over de trends rondom online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina check je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Leeuwergem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Leeuwergem

Welke supermarkt is nu geopend in Leeuwergem?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Spar, Jumbo maar ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor filialen van Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Tik op een super en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt leerbeek

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Leeuwergem?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Deodorant en Leverpastei van geliefde merken als Black Bottle of Weight Watchers simpel en snel aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt ledeberg.

Pick Up Point Leeuwergem

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Leeuwergem een bruikbaar alternatief. Je hebt dan het gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Toiletpapier t/m Witte rijst en alles van A-merken als Caterina Zardini of Frico, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Roergebakken gamba’s met tomaat en bleekselderij, Chili sin carne of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Leeuwergem

Leave a Comment