boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Leers-Nord

Meteen shoppen bij een supermarkt in Leers-Nord? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hier lees je de meeste feiten wat betreft supermarkten in Leers-Nord. Snel en gemakkelijk boodschappen als Serviesgoed en bestek, Visbouillon en Rozijnen of artikelen van geliefde merken als STI en Duryea via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide tips over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden boodschappers gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Waar kan ik tijdens speciale dagen terecht?En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen check je de supers. Selecteer een winkel en check praktische details. [jobs location=Leers-Nord-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Leers-Nord

Welke supermarkt is nu geopend in Leers-Nord?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Coop, Spar, Plus en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor winkels als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Maak een keuze en bekijk de actuele openingstijden.Al gesloten? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt ledegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Leers-Nord?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Pepermunt en/of Friet van erkende merken als Chovi Cheff of Le Nostrane lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je de aankopen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Check alle online supermarkten in de provincie Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt lebbeke.

Pick Up Point Leers-Nord

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Leers-Nord erg relevant voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Vrije uitloop eieren tot Schoonmaakmiddelen en spullen van betrouwbare merken als Saint Roche of Resdan, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Hollandse garnalen met asperges, Aspergesoep vg of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Leers-Nord

Leave a Comment