boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Leefdaal

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Leefdaal? Uitzoeken welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website tref jij alle handige informatie rondom supermarkten in Leefdaal. Direct boodschappen als bijv. Uitnodigingen, Lasagne en Runderschnitzel of artikelen van geliefde merken als Baileys en Dodoni via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook up-to date details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al duizenden mensen maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder ontdek de verschillende aanbieders. Kies een winkel en check praktische details. [jobs location=Leefdaal-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Leefdaal

Welke supermarkt is nu open in Leefdaal?

Meteen de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor filialen van Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en check de actuele openingstijden.Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt le-roux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Leefdaal?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Vlaams Brabant vinden we meer en meer bezorgdiensten. De meeste artikelen als Aspergesoep en Pasta van onder andere Two Chicks of Pauwel op een door jou gekozen moment bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt lavoir.

Pick Up Point Leefdaal

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Leefdaal een prima methode. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Lucifers tot Taugé en artikelen van welbekende merken als Kitekat of James Bond, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Penne met Hollandse garnalen, Pompoensoep of Shoarma met zuurkool. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Leefdaal

Leave a Comment