boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lebbeke

Op zoek naar een supermarkt in Lebbeke? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier tref jij alle handige informatie betreffende supermarkten in Lebbeke. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Gekookte worst, Overigeazijn en Marokkaanse maaltijd of supermarkt-producten van welbekende merken als Nalys en Blan online inkopen en bezorgen? Je leest hier ook meer data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per winkelbezoek. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Steeds meer supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden tref je de supers. Maak een keuzen uit de shops en spot meer details. [jobs location=Lebbeke-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lebbeke

Welke supermarkt is nu open in Lebbeke?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij filialen van Plus, Albert Heijn, Spar, Coop en ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor onder andere Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt lavaux-sainte-anne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Lebbeke?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle denkbare boodschappen zoals Stevige rode wijn of Groentesappen van onder andere President of Pots & Co simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de streek Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt lauw.

Pick Up Point Lebbeke

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Lebbeke een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Rookworsten t/m Gebraden gehakt en goederen van betrouwbare merken als Williams & Humbert en Ichishima, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: heb je weinig tijd? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Paddenstoelrisotto met poon & tijm, Macaroni, groenten-tomatensaus of Broodje Kipfilet. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Lebbeke

Leave a Comment