boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Le Roeulx

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Le Roeulx? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website lees jij alle relevante feiten betreffende supermarkten in Le Roeulx. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Lasagne, Verse cake en Bapao of producten van bijvoorbeeld La Tulipe en Blue River online inkopen en bezorgen? Je treft hier ook handige nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal mensen kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder doorzoek de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Le-Roeulx-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Le Roeulx

Welke supermarkt is nu open in Le Roeulx?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Jumbo, Plus, Coop, Spar en ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en lees meer over de actuele openingstijden.Niet meer open? Geen nood. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt lauwe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Le Roeulx?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Kappertjes of Wortel en peen en radijs van vertrouwde merken als Mehnat en/of OB probleemloos thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Check alle online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt latinne.

Pick Up Point Le Roeulx

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Le Roeulx wat voor jou. Je geniet dan van het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Erwtensoep t/m Barbecuesaus en artikelen van topmerken als Idee en Bio Fan, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Zeeduivel met spek en rozemarijn, Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Broodje Coppadiparma. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Le Roeulx

Leave a Comment