boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Latour

Een supermarkt bezoeken in Latour? Uitzoeken welke supermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees je alle belangrijke feiten wat betreft supermarkten in Latour. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. viswinkel-producten, Lijm en Koriander of boodschappen van A-merken als Oban en Nestle Pure life online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook up-to date informatie over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €25 per bestelling. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina doorzoek je alle supermarkten. Klik op een shop en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Latour-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Latour

Welke supermarkt is nu open in Latour?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar en Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor filialen van Deen. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt lapscheure

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Latour?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. Alle boodschappen als Gelspray en Schoenpoets van welbekende merken als Tiko en/of Napolina voordelig thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt lantin.

Pick Up Point Latour

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Latour een prima methode. Jij profiteert dan van het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Afbak croissants t/m Zonnebloemolie en producten van betrouwbare merken als Dettol en Gordon’s, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Sardientjes van de barbecue, Bloemkool met runderlap en aardappelen of Broodje Brie. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Latour

Leave a Comment