boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lapscheure

Op zoek naar een supermarkt in Lapscheure? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref jij alle handige informatie rondom supermarkten in Lapscheure. Zonder problemen boodschappen als Kipsaté, Afwasborstel en Ansichtkaarten of items van betrouwbare merken als Jacqmotte en Domaine du Gr Tinel online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook uitgebreide details over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per aankoop. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal consumenten maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke super momenteel geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen tref je de supers. Klik op een shop en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Lapscheure-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lapscheure

Welke supermarkt is nu open in Lapscheure?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Jumbo, Coop, Spar en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Geen nood. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt lanklaar

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lapscheure?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom West-Vlaanderen zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Rustieke kaarsen en Schoonmaakazijn van betrouwbare merken als Ruinart of Mister Kitchen’s op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom West-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt langdorp.

Pick Up Point Lapscheure

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Lapscheure erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Shag t/m Zoetstof en alles van A-merken als Laurus of Verstegen, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Sandwich met chorizo & makreel, Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes of Snijbonen met een kipfilet. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Lapscheure

Leave a Comment