boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lanquesaint

Boodschappen doen bij een supermarkt in Lanquesaint? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina tref jij alle handige details m.b.t. supermarkten in Lanquesaint. Zonder problemen boodschappen als Badartikelen, Bolognese chips en Geurkaarsen of artikelen van A-merken als Sunlight en Matua online bestellen en bezorgen? Je treft hier ook bruikbare details over de trends rondom online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per bezoekje. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Een groeiend aantal huishoudens kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan vind je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Lanquesaint-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lanquesaint

Welke supermarkt is nu geopend in Lanquesaint?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij locaties van Plus, Jumbo, Spar, Coop of bijv. Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor supers als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en check of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt laneffe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Lanquesaint?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Mousserende Wijn of Pistache noten van onder andere Maybelline New York en/of Ana Luz wanneer jij wil bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in de streek Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt landen.

Pick Up Point Lanquesaint

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Lanquesaint een uitkomst. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Ham t/m Zoete drop en boodschappen van erkende merken als AA Drink en Mitsuba, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Thaise mosselen, Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen of Broodje Kip / Sate Salade. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Lanquesaint

Leave a Comment