boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Landenne

Boodschappen doen bij een supermarkt in Landenne? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website vind jij de meeste data wat betreft supermarkten in Landenne. Meteen boodschappen als bijv. Vruchtensiroop, Curry en Chocolade vla of supermarkt-producten van onder andere Samra en Herome online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook actuele nieuwsberichten over opties m.b.t. online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €25 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Steeds meer huishoudens bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen boodschappen doen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Landenne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Landenne

Welke supermarkt is nu open in Landenne?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Coop, Spar, Jumbo of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en ontdek of de winkel open is of niet. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt lanaken

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Landenne?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Namen vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Ijs en Yoghurt of Groene thee van top-merken als Smint en/of Ascheri vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de regio Namen. Of lees meer over Online supermarkt lamontzee.

Pick Up Point Landenne

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Landenne ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Afbakbroodjes wit tot Gehaktbal en spullen van geliefde merken als Nando’s en Pyralvex, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een warme maaltijd als Lekkerbekjes met pittige appelsalsa, Vegetarische abdijbierschotel Selderijgroenten Aardappelschijfjes met peterselie of Broodje Kipsate. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Landenne

Leave a Comment