boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Landen

Op zoek naar een supermarkt in Landen? Nieuwsgierig welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website vind je de meeste gegevens met betrekking tot supermarkten in Landen. Vandaag nog boodschappen als keukenrol, Cassis en Vleeskruiden of supermarkt-producten van geliefde merken als Heineken en Randwijck online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook meer details over boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per bestelling. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer huishoudens bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan check je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar alle informatie. [jobs location=Landen-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Landen

Welke supermarkt is nu geopend in Landen?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Coop, Plus, Albert Heijn en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en lees meer over de actuele openingstijden.Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt lampernisse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Landen?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Tartaar en/of Aardappelschotel van geliefde merken als Vedett en/of Muscat handig thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je je bestelling voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Zoek online supermarkten in de regio Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt lamine.

Pick Up Point Landen

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Landen erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Droge voeding t/m Paracetamoltabletten en artikelen van merken als Zantac of Pessac-Leognan, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Zalmmousse met geroosterde paprika, Draadjesvlees in jus of Broodje Panini Ham/Kaas. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Landen

Leave a Comment