boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lamontzée

Zoek je de beste supermarkt in Lamontzée? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier vind jij alle handige informatie m.b.t. supermarkten in Lamontzée. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Plastic bekertjes, Crèmespoeling en Paracetamoltabletten of boodschappen van erkende merken als Douwe Egberts en WC Net online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook meer data over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per winkelbezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al duizenden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super nu open is? Bij wie kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen bekijk de verschillende aanbieders. Klik op een shop en zoek naar meer details. [jobs location=Lamontzée-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lamontzée

Welke supermarkt is nu open in Lamontzée?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij winkels van Plus, Coop, Jumbo, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor supermarkten als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en lees meer over of de winkel nu geopend is. Gesloten? Geen nood. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt laken

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lamontzée?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Vlees en Pecannoten van vertrouwde merken als Jonnie Boer en/of Mogu Mogu vlug en voordelig aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je alle artikelen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Zoek online supermarkten in de buurt van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt ladeuze.

Pick Up Point Lamontzée

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Lamontzée ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Koreaans t/m Gezicht crème en goederen van bijvoorbeeld AH Liefde & Passie of Palmolive, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: houd je niet van koken? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Roergebakken garnalencurry op Thaise wijze, Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie of Broodje Rauwe Ham. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Lamontzée

Leave a Comment