boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Lambermont

Een supermarkt bezoeken in Lambermont? Direct achterhalen super vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder lees jij alle bruikbare informatie rondom supermarkten in Lambermont. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Pinda’s en noten, Kerrie en Salami of boodschappen van topmerken als Sultana en Dora online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook up-to date data over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per bezoek. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder tref je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en check alle informatie. [jobs location=Lambermont-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Lambermont

Welke supermarkt is nu geopend in Lambermont?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Plus, Albert Heijn, Coop en Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor supermarkten als Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel open is of niet. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt ladeuze

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Lambermont?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Peuter en Schouderkarbonade van welbekende merken als LambWeston en/of Raylex gemakkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt laarne.

Pick Up Point Lambermont

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Lambermont wat voor jou. Je hebt dan het grote gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Kipnugget t/m Theecapsules en goederen van geliefde merken als Kent en Daily Cosmetics, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Tataki van witte tonijn met 4 soorten sesamzaadjes, Gestoofde prei of Broodje Salami. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Lambermont

Leave a Comment