boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Laken

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Laken? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina tref jij vergelijkingen en feiten betreffende supermarkten in Laken. Zonder problemen boodschappen zoals Lemon en lime dranken, Enveloppen en Biefstuk en entrecote of items van geliefde merken als Verano en Baileys online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook uitgebreide details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bestelling. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Al duizenden supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke super nu open is? Bij welke winkels kan ik op zondag boodschappen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden bekijk je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en vind meer details. [jobs location=Laken-Brussels Hoofdstedelijk gewest]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Laken

Welke supermarkt is nu open in Laken?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Coop, Plus en natuurlijk Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en achterhaal of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt labuissiere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Laken?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Brussels Hoofdstedelijk gewest constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Bami maaltijden en Jam van onder andere Hoppe en/of Chateau la Tulipe wanneer jij wil bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Brussels Hoofdstedelijk gewest. Lees nu ook alles over Online supermarkt laakdal.

Pick Up Point Laken

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Laken een uitkomst. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Diepvriesgroente t/m Scharrel eieren en goederen van topmerken als Multy en Flaxbourne, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Visclafoutis, Braadworst in jus of Broodje Tonin. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Laken

Leave a Comment