boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Laar

Op zoek naar een supermarkt in Laar? Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website vind je alle belangrijke gegevens betreffende supermarkten in Laar. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Waterijs, Rucola en Dessert rijst of boodschappen van bijvoorbeeld ERU en Gini via internet bestellen en bezorgen? Jij checkt hier ook praktische nieuwsberichten over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Al duizenden Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden bekijk je alle supermarkten. Klik op een shop en doorzoek meer details. [jobs location=Laar-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Laar

Welke supermarkt is nu geopend in Laar?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Plus, Spar, Coop en ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor onder andere Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en lees meer over op dit moment open is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt la-hulpe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Laar?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Vlaams Brabant vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Koffiepads en/of Krant en Tijdschrift van bijvoorbeeld Al Capone en Ymea simpel en snel thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt la-glanerie.

Pick Up Point Laar

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Laar wat voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Koffie pads tot Diepvriesfruit en alles van bijvoorbeeld St Desir of Zijerveld, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Gegrilde forel met kerrie-sinaasappelboter, Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst of Broodje Brie Speciaal. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Laar

Leave a Comment