boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Laakdal

Op zoek naar een supermarkt in Laakdal? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder tref jij alle relevante data wat betreft supermarkten in Laakdal. Meteen boodschappen zoals Tijdschriften, Rosbief en Knoflook of items van erkende merken als Lav en Optimax op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook up-to date data over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per bestelling. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal boodschappers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en check bruikbare informatie. [jobs location=Laakdal-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Laakdal

Welke supermarkt is nu geopend in Laakdal?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar of bijv. Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor filialen van Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven kan jij supermarkten spotten in de regio. Maak een keuze en lees meer over of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt la-hestre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Laakdal?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Antwerpen kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Geschenksets of Soepele rode wijn van merken als Simon Levelt of Fresh Up supersnel laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Check alle online supermarkten in de buurt van Antwerpen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt la-bruyere.

Pick Up Point Laakdal

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Laakdal een uitkomst. Je geniet dan van de handigheid van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Perensap tot Tandpasta en artikelen van onder andere Ponti en Groenland, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Oesters met hoisindressing, Paëlla of Broodje Tonin. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Laakdal

Leave a Comment